Ervaar de KNWU NK Baanwielrennen

Beste relatie,

De wereldbeker baanwielrennen in Apeldoorn trok volle tribunes vorige maand. Het Nederlands Kampioenschap op de baan biedt een nieuwe kans om de Nederlandse baansterren van dichtbij te zien schitteren. Kirsten Wild liet in november al haar kwaliteiten zien door de wereldbeker omnium op haar naam te brengen, ditmaal komt met olympisch kampioene keirin Elis Ligtlee ook een andere publiekslieveling naar Apeldoorn. Daarnaast mogen we Jeffrey Hoogland, Hugo Haak, Roy van den Berg, Shanne Braspennincx en Laurine van Riessen verwachten.

We willen u en uw partner graag uitnodigen op zaterdag 17 december vanaf 17:00 uur om deze titelstrijd bij te wonen. Wij bieden u graag een geheel verzorgde avond aan in Omnisport Apeldoorn.

Indien u van de uitnodiging gebruik wenst te maken, kunt u zich aanmelden via het onderstaande formulier. U ontvangt van ons een bevestiging. De VIP-kaarten liggen na aanmelding voor u klaar bij de ontvangstbalie in de hoofdentree van Omnisport. U kunt zich aanmelden t/m 13 december.

Programma
Op zaterdagavond wordt er vanaf 18:00 uur gestreden om de medailles op de individuele achtervolging, de sprint en de scratch bij de vrouwen, terwijl de mannen de kilometer en de puntenkoers voorgeschoteld krijgen.

Vriendelijke groet,
Libéma Profcycling
Martin de Kok
Cees Priem